Сервизно обслужване

Осигуряваме гаранционно и извънгаранционно обслужване на всяка една от предлаганите помпи с бранд Gmax. Спазваме всички нормативни изисквания и поддържаме номенклатура от резервни части на склад, за да могат нашите техници да гарантират бързо и качествено сервизно обслужване.

Свържете се с нас

Гарантирано качество Гаранция за продуктите ни

  • 2 години гаранция

  • Съгласно всички нормативни изисквания

  • Оригинални резервни части на склад

Всеки от предлаганите продукти с марка Gmax е с гарантирано качество и стандартна, 2-годишна гаранция за всяка електрическа помпа. Спазваме всички нормативни изисквания и извършваме сервиз на уредите.

Гаранция за продуктите ни

Ремонт и поддръжка Нашият сервиз

  • Гаранционен сервиз

  • Извънгаранционен сервиз

  • Екип от техници

Разполагаме с висококвалифицирани специалисти, които извършват гаранционен и извънгаранционен сервиз на всяка една помпа от продуктовия ни каталог.

Процес на рекламация

1

Връщане на продукта

При установяване на технически проблем с продукта, той трябва да се върне в магазина, от който е закупен. Клиентът може да се свърже с нас и през формата за контакти.

2

Пълна документация

Към продукта трябва да бъде приложена пълната налична документация (фактура, гаранционна карта, касова бележка, описание на проблема).

3

Диагностика

След като получим помпата, ние правим диагностика и установяваме дали проблемът се дължи на гаранционно или извънгаранционно събитие.

4

Уведомяване на клиента

Свързваме се с клиента и съобщаваме вида на повредата.

5

Ремонт

Екипът ни извършва ремонт на установените повреди.

6

Изпращане към клиента

След като повредите са отстранени, изпращаме помпата обратно към потребителя.